Jag behöver inte längre sminka mina ögonbryn

Hej på dig, vad roligt att just du har klickat in här för att läsa ett inlägg som jag har skrivit. Min tanke är att idag skriva om en salong i Göteborg som heter Salong Marie. Utifall ni känner att ni inte får tillräckligt mycket information av mig eller om ni bara vill veta mer om salongen och dess behandlingar kan ni läsa vidare här.

Jag föddes naturligt blond, något som har gjort att jag har väldigt ljusa ögonbryn. I tonåren började jag sminka mina ögonbryn för att de skulle bli synligare, något som jag gjort nästan varje dag sedan dagen jag började. Det kanske inte låter särskilt jobbigt, men tro mig det är mer tidskrävande än det låter. Att varje morgon ställa sig och måla på ett par ögonbryn som dessutom ska vara perfekta är både jobbigt och tar lång tid. Därför har jag länge velat tatuera mina ögonbryn för att slippa lägga onödig tid på att sminka dit ett par, jag blev dessutom mer intresserad av det när några i min närmaste familj själva hade tatuerat sina ögonbryn. Min familj lyssnade till min önskan, jag fick ett presentkort hos en salong i Göteborg för att få tatuera mina egna ögonbryn. Jag gick till salongen på min bokade tid för att göra en kosmetisk tatuering, det var en smärtsam behandling men tack vare den underbara och lugnande personalen kunde jag behålla lugnet trots smärtan som jag kände. Trots att det gjorde så ont var det helt klart värt det, jag är idag så nöjd över mina ögonbryn och jag behöver inte längre lägga onödig tid på att sminka mina ögonbryn. Om ni också funderar på att tatuera era ögonbryn kan jag verkligen rekommendera er att gå till denna salong i Göteborg.