En hjälpande hand med familjens problem

God förmiddag och välkomna till änne ett inlägg tillägnat till en händelse i mitt liv som jag tänkte dela med mig av då jag tror att många av er läsare kan ta del av det. Det ska nämligen handla om både min dotter och vår kära hund som båda har gått igenom en del problem i livet som idag har kommit en bra bit på vägen till målet. Mycket av de här framstegen beror på ett företag som heter Hälsoterapeut Berit Markkanen som är en väldigt duktig hälsoterapeut i Nyköping.

Vi kan börja med situationen med min dotter, hon var för några år sedan med om en väldigt tragisk olycka under sin tid som ryttare. Hon blev då sparkad av en häst som gjorde att hon blev så skadad att hon tyvärr inte kunde fortsätta med sitt fritidsintresse. Efter det har hon även haft en rädsla att närma sig hästar då hennes tillit för dem bröts ner rejält, därför sökte vi efter en hälsoterapeut i Nyköping och vi hittade Berit Markkanen som har hjälpt min dotter något extremt med både rehabilitering efter skadan samt hennes stressfyllda problem med att närma sig hästar igen. Idag mår hon mycket bättre och återigen lärt sig att ha kontakt med hästar men är ännu inte vid målet att kunna rida igen. Vår hund hade inte lika stora problem men ändå tillräckligt stora för att Berit skulle behöva hjälpa till. Han är en hund som drar väldigt mycket när vi är ute på promenader vilket har gjort att det har orsakat en felbelastning för kroppen, vilket Berit hjälpte oss avvänja honom med. Han drar idag knappt något och mår därför bättre. Så om du har liknande problem och behöver en hälsoterapeut i Nyköping rekommenderar jag Berit Markkanen starkt då hon hjälpt mig och min familj väldigt mycket.